top of page
Team: Ontmoet het team

Ons veelzijdige team

Administratiekantoor W.J. Koster biedt klanten persoonlijk aangepaste services aan op fiscaal en boekhoudkundig vlak. Met onze uitgebreide financiële kennis zijn we volledig toegerust om in al uw boekhoudkundige behoeften te voorzien. Of u nu hulp nodig heeft bij zakelijke of bij persoonlijke kwesties, wij staan klaar om u van dienst te zijn als deskundige adviseurs in al uw fiscale en boekhoudkundige zaken.  Alkmaar, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Heerhugowaard, Schagen, Bergen, Schoorl, Egmond aan Zee, Obdam, Opmeer, Wognum, Hoorn, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Dirkshorn, Heemskerk, Beverwijk.

LEUK KENNIS MET U TE MAKEN...

Het compacte team van Administratiekantoor W.J. Koster is -door jarenlange samenwerking- volledig op elkaar ingespeeld en hierdoor zeer efficiënt en slagvaardig. De lijnen zijn kort en alle teamleden hebben -grotendeels- hun eigen specialiteiten en werkzaamheden. Bij overlappende activiteiten is intern overleg snel en eenvoudig uit te voeren, waardoor de klantinformatie altijd up-to-date is en er geen kostbare tijd verloren gaat.

Ondanks onze brede klantenkring, professionaliteit en vakkennis willen we heel graag het dorpse karakter van ons kantoor bewaken. We vinden het heel belangrijk dat we benaderbaar zijn en blijven voor onze bestaande én nieuwe klanten; bedrijven én particulieren. We kennen onze klanten door en door en zij kennen ons. Het is niet voor niets dat velen van hen al tientallen jaren hun administratieve en fiscale zaken aan ons toevertrouwen. Daar zijn we trots op!

bottom of page